joi, 14 martie 2013

Spune-mi cât sacrifici ca să îţi spun cât iubeşti!






În Chile plătim cu peso, în Olanda cu euro, în Romania cu lei, dar dragostea se plăteşte pretutindeni cu aceeaşi monedă fabricată de ea însăşi: sacrificiul.
Societatea în care trăim a golit cuvintele "Te iubesc!" de adevărata lor semnificaţie. Spunem atât de uşor: "Iubesc să merg în acel loc, iubesc să mănânc ciocolată, iubesc să fac cumpărături..." dar defapt aceste lucruri nu înseamnă iubire.
Dragostea, oridecare ar fi ea, schimbă totul, dar mai ales pe tine. "Dragostea" unora pentru faimă, prosperitate sau alte împliniri i-a determinat să îşi schimbe viaţa doar pentru a atinge acele ţeluri, chiar dacă de cele mai multe ori, acea schimbare a însemnat declinul lor ca oameni. Tot "dragostea", dar de această dată, cea adevarată a transformat oameni trişti şi singuri în oameni fericiţi, răul în bine, greul în uşor.
Cred cu tărie că oricine este capabil să iubească cu adevărat pentru că în fiecare dintre noi există nevoia de a fi iubiţi şi de a dărui iubire, dar acestea sunt posibile numai dacă înţelegem că iubirea se plăteşte cu sacrificiu! Dragostea pentru familie, partenerul nostru sau pentru prietenii noştri este una reală numai atunci când suntem capabili să renunţăm la binele nostru în favoarea celor dragi, iar renunţarea înseamnă sacrificiu. Dacă vrem să primim iubire, trebuie mai întâi să o dăruim! Este un proverb care zice: "Spune-mi cu cine te însoţeşti ca să îţi spun cine esti!", eu zic: "Spune-mi cât sacrifici ca să îţi spun cât iubeşti!".
      Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat persoane minunate în jurul meu, pe care le iubesc şi pentru care aş sacrifica orice cu mare drag! Pentru mine nu există nimic mai frumos decât acest sentiment: dragostea, să iubesc şi să fiu iubită! 
Cine spune că a iubi persoanele din jurul nostru e uşor, nu a făcut niciodată acest lucru! Uşor nu e, dar nici imposibil! 

Aşadar, produsul merită preţul: dragostea merită sacrificiul! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu